Goddesses Garden Prsten – Ružičasti kvarc i Iolit

Ovaj prekrasan pozlaćeni rose gold prsten ponosi se jedinstvenim oblikom neobrađenog ružičastog kvarca i iolita – poludragog kamenja s velikim značenjem.

Ružičasti kvarc je dragi kamen pun nježne i tople energije. Još od drevnih vremena za njega se vjeruje da je “kamen ljubavi” te da vlasniku donosi ljubav i užitak. Ružičasti kvarc je dragi kamen pun nježne i tople energije. O iolitu se ponekad govori kao o vikinškom kompasu. Ovaj se dragi kamen koristio kao leća i tako je pomagao vikinškim mornarima u navigaciji kada je sunce bilo zaklonjeno oblacima. Iolit je postao poznat kao dragi kamen jasnog vida. Iolit podržava čiste misli, intuiciju i samoprihvaćanje.

 

Svaki komad Ankinog nakita ručno je rađen te je nadahnut prirodom, istinskom ljepotom i jedinstvenošću svake žene. Ankin nakit je jedinstven, baš poput vas!

 

 

Održavanje nakita

Načini čuvanja vašeg nakita

Nakit je potrebno čuvati podalje od izravne sunčeve svjetlosti i vlage. Ankine kutijice u kojima ste dobili svoj nakit za to su izvrsne.

Pažljivo nošenje nakita

Nikad ne nosite nakit tijekom fizičkih aktivnosti poput kućanskih poslova ili tjelovježbe. Svoj nakit uvijek stavite zadnji tako da ne zapne za vašu odjeću. Prvo nanesite parfem ili losion kako vam ne bi zaprljali nakit. Izbjegavajte vodu (pranje suđa, plivanje i sl.). Ako vaš nakit ipak dođe u doticaj s vodom, osušite ga nježnim tapkanjem sa suhom i mekom krpicom.

Čišćenje vašeg nakita

Ne zaboravite očistiti svoj nakit mekom tkaninom ili krpicom od mirko vlakana prije nego što ga spremite u Anka kutijicu ili kutiju za nakit.

59.90 (451.32 kn)

30 na zalihi

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Recenzije

Još nema recenzija.

Show only reviews in Hrvatski (0)

Budite prvi koji će recenzirati “Goddesses Garden Prsten – Ružičasti kvarc i Iolit”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)