Goddesses Garden Prsten – Peridot i Azurmalahit

Ovaj prekrasan pozlaćeni 14k zlatni prsten ponosi se jedinstvenim oblikom neobrađenog peridota i azurmalahita – poludragog kamenja s velikim značenjem.

Često nazivan kamenom učenja, iscjeljujuća svojstva peridot kristala također mogu povećati mentalni fokus tako što čine um prijemčivim za učenje novih stvari. Koristite ga kao svoj svakodnevni antidepresiv koji vas štiti od negativne energije te pritom podupire vaš osjećaj vrijednosti i motivacije. Nošenje nakita od azurmalahita donijet će vam blagostanje, zbog čega je poznat kao kamen poslovnih ljudi. Njegove iscjeljujuće energije podići će vaš duh i razbistriti vam um.

Svaki komad Ankinog nakita ručno je rađen te je nadahnut prirodom, istinskom ljepotom i jedinstvenošću svake žene. Ankin nakit je jedinstven, baš poput vas!

 

 

Održavanje nakita

Načini čuvanja vašeg nakita

Nakit je potrebno čuvati podalje od izravne sunčeve svjetlosti i vlage. Ankine kutijice u kojima ste dobili svoj nakit za to su izvrsne.

Pažljivo nošenje nakita

Nikad ne nosite nakit tijekom fizičkih aktivnosti poput kućanskih poslova ili tjelovježbe. Svoj nakit uvijek stavite zadnji tako da ne zapne za vašu odjeću. Prvo nanesite parfem ili losion kako vam ne bi zaprljali nakit. Izbjegavajte vodu (pranje suđa, plivanje i sl.). Ako vaš nakit ipak dođe u doticaj s vodom, osušite ga nježnim tapkanjem sa suhom i mekom krpicom.

Čišćenje vašeg nakita

Ne zaboravite očistiti svoj nakit mekom tkaninom ili krpicom od mirko vlakana prije nego što ga spremite u Anka kutijicu ili kutiju za nakit.

1 recenzija korisnika

44.90 (338.30 kn)

Nema na zalihi

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

1 recenzija za Goddesses Garden Prsten – Peridot i Azurmalahit

  1. Engleski

    Tanja Boršić

    Divno

Show only reviews in Hrvatski (0)

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)