Goddesses Tears Prsten – Biser i Dijamantni kvarc

Ovaj pravi pozlaćeni 14k zlatni prsten s jednim slatkovodnim biserom i nebrušenim poludragim kamenom dijamantnim kvarcom daje vam energiju koja vam treba u danu.

Biser je jedan od najstarijih dragih kamenova. Onaj tko ga nosi osnažuje svoje umne sposobnosti i uspostavlja savršenu ravnotežu svojim racionalnim osjetilima. Biser umiruje naše emocije, podržava duševni mir i razvija moć koncentracije. Dijamantni kvarc kamen je koji manifestira čistu svjetlost i duhovnu energiju. Simbolizira posvećenost i ljubav u odnosima.

Svaki komad Ankinog nakita ručno je rađen te je nadahnut prirodom, istinskom ljepotom i jedinstvenošću svake žene. Ankin nakit je jedinstven, baš poput vas!

 

 

Održavanje nakita

Načini čuvanja vašeg nakita

Nakit je potrebno čuvati podalje od izravne sunčeve svjetlosti i vlage. Ankine kutijice u kojima ste dobili svoj nakit za to su izvrsne.

Pažljivo nošenje nakita

Nikad ne nosite nakit tijekom fizičkih aktivnosti poput kućanskih poslova ili tjelovježbe. Svoj nakit uvijek stavite zadnji tako da ne zapne za vašu odjeću. Prvo nanesite parfem ili losion kako vam ne bi zaprljali nakit. Izbjegavajte vodu (pranje suđa, plivanje i sl.). Ako vaš nakit ipak dođe u doticaj s vodom, osušite ga nježnim tapkanjem sa suhom i mekom krpicom.

Čišćenje vašeg nakita

Ne zaboravite očistiti svoj nakit mekom tkaninom ili krpicom od mirko vlakana prije nego što ga spremite u Anka kutijicu ili kutiju za nakit.

59.90 (451.32 kn)

20 na zalihi

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Goddesses Tears Prsten – Biser i Dijamantni kvarc”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)