Name of a Goddess Ogrlica – slovo D

Ne kaže se “stavi sebe na prvo mjesto” zato što to znači zanemariti druge. To znači da ste dovoljno mudri da znate da ne možete pomoći drugima ako prvo ne pomognete sebi. Ovaj mi je citat odzvanjao u ušima godinama. I ova je kolekcija posvećena upravo njemu.

Iz tog je razloga ova kolekcija obložena žutim zlatom – ono je simbol prvog mjesta i sjaji najsjajnije. Nebrušeni dijamantni kvarc tu je kao podsjetnik da ne biste trebali odsutati od svojih snova i ciljeva. Vjeruje se da vam pruža dodatno nadahnuće i vjeru u sebe. Stoga, odaberite prvo slovo svog imena ili ponesite sa sobom imena vaših voljenih.

Svaki komad Ankinog nakita ručno je rađen te je nadahnut prirodom, istinskom ljepotom i jedinstvenošću svake žene. Ankin nakit je jedinstven, baš poput vas!

 

Materijal: srebro pozlaćeno 14k zlatom

Kamen: nebrušeni dijamantni kvarc

Besplatna dostava unutar Hrvatske

Plan plaćanja: kupite sad, platite poslije

 

 

Održavanje nakita

Načini čuvanja vašeg nakita

Nakit je potrebno čuvati na sigurnom mjestu, podalje od izravne sunčeve svjetlosti i vlage. Ankine kutijice u kojima ste dobili svoj nakit za to su izvrsne.

Pažljivo nošenje nakita

Nikad ne nosite nakit tijekom fizičkih aktivnosti poput kućanskih poslova ili tjelovježbe. Svoj nakit uvijek stavite zadnji tako da ne zapne za vašu odjeću. Parfem ili losion nanesite tako da ne kontaminira vaš nakit. Izbjegavajte vodu (pranje suđa, plivanje i sl.). Ako vaš nakit ipak dođe u doticaj s vodom, osušite ga nježnim tapkanjem sa suhom i mekom krpicom.

Čišćenje vašeg nakita

Prije nego što svoj nakit nakon nošenja vratite u njegovu Anka kutijicu, svakako ga se sjetite nježno očisititi mekom tkaninom ili krpicom od mikrofibre.

 

99.00 (745.92 kn)

Nema na zalihi

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Name of a Goddess Ogrlica – slovo D”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)