Pravila povrata!

NAPOMENA: Ako još nismo ispunili vašu narudžbu, možete zatražiti promjenu proizvoda ili promjenu adrese kontaktirajući nas na info@anka-jewelry.com.

Zamjene i povrati novca

Ako niste zadovoljni svojom narudžbom, izdat ćemo zamjenu ili vratiti potpuni povrat novca. Možete to zatražiti u roku od 14 dana od datuma dostave slanjem e-pošte na info@anka-jewelry.com. Imajte na umu da nakon proteka 14 dana od datuma dostave ne možemo ponuditi povrat.

Povrat ne vrijedi za netočne podatke o narudžbi ili netočne adrese. Provjerite svoju narudžbu prije nego je potvrdite kako biste izbjegli bilo kakve probleme!

Oštećenja i nedostaci

Ako postoje nedostaci ili oštećenja  koja se dogode tijekom dostave, nudimo zamjenu uz plaćenu povratnu poštarinu ili potpuni povrat novca. Ove su stvari izuzetno rijetke, ali stvarnost je da se ponekad događaju.

Molimo pregledajte svoju narudžbu pri primitku i odmah nas kontaktirajte ako je predmet neispravan, oštećen ili ako ste primili pogrešan predmet, kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga.

Izgubljene/ukradene pošiljke

Nakon što vaša narudžba napusti našu radionicu, primit ćete e-poruku potvrde o slanju s uputama za praćenje vaše narudžbe.

Ako vaša pošiljka izgleda "zaglavljena" na istom mjestu nekoliko dana, to bi moglo biti zbog kašnjenja kurira.

Međutim, ako vaša pošiljka nije stigla u roku od 2 tjedna nakon što podaci o praćenju pokažu da je "isporučena", odmah nas kontaktirajte.

Imajte na umu da ako je pružena netočna ili nepotpuna adresa, nećemo biti odgovorni za izgubljene ili ukradene pošiljke, jer smo ispunili svoju odgovornost slanjem vaše narudžbe na navedenu adresu. U tim situacijama, paket će biti vraćen u naš skladište nakon 4-6 tjedana, nakon čega ga možemo ponovno poslati besplatno.